Meest complete vorm van ontzorging

Full Service Lease is van oudsher de meest bekende vorm van leasing. Voor een vooraf bepaalde periode en een vooraf bepaald aantal kilometers per jaar krijgt u de beschikking over de door u gewenste auto. In het maandelijkse leasetarief zijn de kosten opgenomen van afschrijving, rente, administratiekosten, wegenbelasting, verzekering, reparatie/onderhoud & (winter)banden, vervangend vervoer, hulpdienst en brandstofpas. Belangrijk voordeel is dat u geen financiële risico’s loopt over de exploitatiekosten van de auto en dat u de auto niet op uw balans hoeft te activeren.

Full Service Lease is ontzorgen. Wij regelen letterlijk alles met betrekking tot uw auto en zorgen voor ongestoorde mobiliteit tegen zo laag mogelijke kosten.

Offerte aanvragen

Full Service Lease is beschikbaar voor alle auto’s en bedrijfswagen ongeachte de aandrijving van het voertuig. Wittebrug Lease is expert op het gebied van elektrisch leasen. Op Wittebrug Lease Elektrisch treft u meer informatie over elektrische rijden en een ruim aanbod aan elektrische voertuigen. Onze mobiliteitsadviseurs adviseren u in het kiezen van het voertuig dat past bij het gewenste gebruik, bijvoorbeeld op het gebied van actieradius en laadtijden. Ook kunnen zij u helpen bij het kiezen van de beste laadoplossing.

Ook wanneer een elektrische auto voor u niet de beste oplossing is kunt u uw CO2 uitstoot verminderen. Wittebrug Lease werkt samen met Climate Neutral Group waardoor het mogelijk is om de CO2-uitstoot van uw auto te compenseren door te investeren in klimaatprojecten.

Op deze manier kunt u ook de CO2 uitstoot compenseren die ontstaat bij het opwekken van de stroom door kolen- en gascentrales. Op deze manier rijdt u volledig klimaatneutraal omdat er elders geen extra broeikasgassen meer vrijkomen. Deze CO2-compensatie loopt volledig automatisch via uw tank-/laadpas. Voor iedere getankte liter brandstof of geladen kWh wordt de uitstoot direct berekend. De kosten van compensatie worden dan meegenomen op de factuur van uw tank-/laadpas.

Offerte aanvragen

Meer weten over Full Service Lease?

  • *
  • Vul een vraag in.
  • *
  • Vul uw naam in.
  • *

Wittebrug Lease vindt het belangrijk transparant te zijn over de manier waarop zij met persoonsgegevens omgaat en de privacy van haar klanten en medewerkers waarborgt. Voor meer informatie verwijzen we naar de privacyverklaring.