Rij elektrisch en CO2 neutraal

Door de uitstoot van broeikasgassen zoals CO2 warmt de aarde op met als gevolg dat de zeespiegel stijgt en onze waterhuishouding verandert. Dit heeft vergaande ecologische, economische en sociale gevolgen. In Nederland zijn personenauto’s verantwoordelijk voor meer dan 10% van alle CO2-uitstoot.

Internationaal zijn afspraken gemaakt over het reduceren van de uitstoot van broeikasgassen zoals CO2. Daarom stimuleert de Nederlandse overheid de inzet van elektrische auto’s. Elektrische auto’s stoten tijdens het rijden immers niets uit. Een elektrische auto zet bijna 90% van de beschikbare energie om in beweging en dat is erg efficiënt. Een elektrische auto rijdt ook verrassend comfortabel: soepel, fluisterstil en snel! En de voordelen van Full Service Lease gelden onverminderd voor het leasen van een elektrische auto.

Wittebrug Lease is de expert op het gebied van elektrisch leasen. Onze mobiliteitsadviseurs adviseren u in het kiezen van het voertuig dat past bij het gewenste gebruik, bijvoorbeeld op het gebied van actieradius en laadtijden. Ook kunnen zij u helpen bij het kiezen van de beste laadoplossing.

Op Wittebrug Lease Elektrisch treft u meer informatie over elektrische rijden en een ruim aanbod aan elektrische voertuigen.

Ook wanneer een elektrische auto voor u niet de beste oplossing is kunt u uw CO2 uitstoot verminderen. Wittebrug Lease werkt samen met Climate Neutral Group waardoor het mogelijk is om de CO2-uitstoot van uw auto te compenseren door te investeren in klimaatprojecten.

Op deze manier kunt u ook de CO2 uitstoot compenseren die ontstaat bij het opwekken van de stroom door kolen- en gascentrales. Op deze manier rijdt u volledig klimaatneutraal omdat er elders geen extra broeikasgassen meer vrijkomen.

Deze CO2-compensatie loopt volledig automatisch via uw tank-/laadpas. Voor iedere getankte liter brandstof of geladen kWh wordt de uitstoot direct berekend. De kosten van compensatie worden dan meegenomen op de factuur van uw tank-/laadpas.

Op de website van Climate Neutral Group vindt u bij Diensten/Rijden meer informatie over klimaatneutraal rijden.

Meer weten over Lease Bewust?

  • Meer informatie Vrijblijvende offerte
  • *
  • Vul een vraag in.
  • *
  • Vul uw naam in.
  • *

Wittebrug Lease vindt het belangrijk transparant te zijn over de manier waarop zij met persoonsgegevens omgaat en de privacy van haar klanten en medewerkers waarborgt. Voor meer informatie verwijzen we naar de privacyverklaring.