Werken bij Wittebrug Lease?

Bekijk vacatures

Onder het label Lease Bewust bieden wij onze klanten de mogelijkheid om de CO2 uitstoot van hun auto’s te compenseren door te investeren in klimaatprojecten.

Uiteraard hebben wij de CO2 uitstoot van de auto’s waar onze eigen medewerkers in rijden ook gecompenseerd. Voor het jaar 2017 hebben wij 82,66 ton CO2 gecompenseerd. 

Compensatie vindt plaats door de speciaal geselecteerde duurzame energieprojecten van Climate Neutral Group. Met deze projecten wordt elders CO2-uitstoot teruggebracht.
Wij selecteren onze projecten altijd op de bijdrage die zij leveren aan de ontwikkeling van de lokale bevolking en regio. Ontwikkelingen zoals: werkgelegenheid, kennisoverdracht, gezondheidsverbetering, stimulering van de eigen economie en lokale milieuverbeteringen.

De CO2-compensatie loopt volledig automatisch via de tankpas. Voor iedere getankte liter brandstof wordt de uitstoot direct tijdens het tanken berekend. De kosten van compensatie - ongeveer 2,5 cent per liter - worden dan meegenomen op de factuur van de tankpas. Op onze website van u hier meer informatie.