€1.000 cashback óf leasefiets t.w.v. €3.299?

Bekijk actie

Werken bij Wittebrug Lease?

Bekijk vacatures

Wittebrug Lease ontwikkelt een Internetportaal waarin diverse internet modules gecentraliseerd zullen worden. 

Als eerste module komt het facturenportaal beschikbaar. Geautoriseerde contactpersonen van een Wittebrug Lease klant hebben hiermee op elk door hen gewenst moment inzicht in de voor hen bestemde facturen. De facturen kunnen worden gedownload in pdf, csv, txt of xml formaat om in te kunnen inlezen in een boekhoudpakket. Tevens wordt getoond of een factuur in ons financieel systeem op voldaan of openstaand staat.

In de nabije toekomst worden in dit portaal nieuwe modules toegevoegd (uiteraard afgeschermd van de facturen). Bijvoorbeeld de bekeuringenmodule waarin berijders en contactpersonen bekeuringen kunnen inzien onder vermelding van kenteken en beschikkingsnummer.  Ook zal de module Internetrapportage voor wagenparkbeheerders - die nu apart bereikbaar is – aan dit portaal worden toegevoegd.

Een aantal klanten is op dit moment het facturenportaal aan het testen. Nog voor de zomervakantie is de module beschikbaar voor alle zakelijke klanten van Wittebrug Lease. Heeft u interesse? Vraag uw mobiliteitsadviseur om meer informatie.