€1.000 cashback óf leasefiets t.w.v. €3.299?

Bekijk actie

Werken bij Wittebrug Lease?

Bekijk vacatures

Direct rijden tegen 4,99% rente

Financial lease nu een van onze zakelijke voorraadmodellen (EV) tegen een onweerstaanbaar laag rentepercentage, startend vanaf slechts 4,99% rente. Het gaat om onder andere de volgende voorraadmodellen: Audi Q4 e-tron, Hyundai IONIQ 5 en Skoda Enyaq. Deze modellen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

Over financial lease

Met financial lease koop je een auto en betaal je deze in maandelijkse termijnen af. Deze leasevorm is uitermate geschikt als je eigenaar wilt worden van de auto. Gedurende de looptijd ben je economisch eigenaar en dus zelf verantwoordelijk voor de kosten die ontstaan door het bezitten en gebruiken van de auto. Na afbetaling van alle termijnen ben je zowel economisch als juridisch eigenaar.

Lees hieronder meer over de auto’s en de bijbehorende tarieven van deze financial leaseactie.

Hyundai IONIQ 5

De Hyundai IONIQ 5 is een elektrische cross-over die, met zijn prestaties, al snel indruk heeft gemaakt op zakelijke rijders. Deze auto is ontworpen met oog voor detail en biedt tal van innovatieve functies die het rijden comfortabeler, veiliger en duurzamer maken. De krachtige elektromotor levert een vermogen van 305 pk, hierdoor kan de auto in 5,2 seconden van 0 naar 100 km/h. De IONIQ 5 heeft een actieradius van 507 km (WLTP). 

Aanschafwaarde vanaf €51.890, neem contact met ons op voor de financial leaseprijs. 

Audi Q4 e-tron

Neem een voorsprong op elektrisch rijden met de Audi Q4 e-tron. De volledig elektrische SUV van Audi heeft een compacte en sportieve uitstraling. Met een actieradius van maar liefst 511 km (WLTP) hoef jij je nooit meer zorgen te maken. Daarnaast heeft deze SUV een acceleratie van 0-100 km/h in 6,2 seconden. De technologie van de Q4 e-tron laat de drempel van elektrisch rijden volledig verdwijnen. 

Aanschafwaarde vanaf €54.727, neem contact met ons op voor de financial leaseprijs. 

Skoda Enyaq

De Skoda Enyaq is een elektrische SUV die elegantie, prestaties en duurzaamheid combineert. Zijn opvallende design en geavanceerde technologieën illustreren de toekomst van elektrische rijden. Of je nu lange afstanden wilt afleggen of je dagelijkse ritten wilt maken, de Enyaq biedt betrouwbare elektrische mobiliteit. Deze SUV is uitgerust met een krachtige elektromotor en een geavanceerde batterij, waardoor hij een rijbereik van 537 kilometer heeft. 

Aanschafwaarde vanaf €49.224, neem contact met ons op voor de financial leaseprijs. 

Bij Wittebrug Lease geloven we in transparantie en duidelijkheid. Daarom zorgen we ervoor dat alle kosten en voorwaarden van jouw financial leaseovereenkomst volledig en begrijpelijk worden uitgelegd. Je weet precies waar je aan toe bent, zodat je kan genieten van de zorgeloze mobiliteit van Wittebrug Lease.

Heb jij interesse in onze financial leaseactie met een rentepercentage vanaf 4,99%? Neem contact met ons op via commercie@wittebruglease.nl of 070 342 94 05