€1.000 cashback óf leasefiets t.w.v. €3.299?

Bekijk actie

Werken bij Wittebrug Lease?

Bekijk vacatures

Lees meer over de enthousiaste professionals van Wittebrug Lease

Wittebrug Lease heeft een team van enthousiaste professionals die dagelijks werken voor tevreden klanten en berijders. De samenwerking met een netwerk van zorgvuldig geselecteerde leveranciers zorgt voor zorgeloze mobiliteit tegen zo laag mogelijke kosten. Ons hoogwaardige automatiseringssysteem geeft continu inzicht in de stand van zaken van elk contract en elke auto waardoor actief wagenparkbeheer mogelijk is. Dit inzicht verschaffen wij real time aan onze klanten door middel van de internetmodule “Rapportage Online”. En onze speciale mobiele website geeft continu relevante en actuele informatie aan de berijder.

Wittebrug Lease is onderdeel van de Wittebrug Autogroep. Hierdoor zijn wij onder meer gelieerd aan Wittebrug (Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Peugeot, Hyundai, Alfa Romeo, Jeep en Fiat) en Wittebrug Autoschade. Door de intensieve samenwerking binnen de groep beschikken wij over uitstekende faciliteiten voor inkoop & levering van auto’s, voor reparatie, onderhoud & banden, voor vakkundig schadeherstel en voor flexibele tijdelijke mobiliteit.

Wittebrug Lease is lid van VNA, de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen. Deze branchevereniging is het platform voor de leasebranche waar leden van gedachten wisselen over actuele onderwerpen en toekomstig beleid. VNA is de belangenbehartiger voor de zakelijke automobiliteit.

Wittebrug Lease is tevens lid van AutoLease Inkoop Combinatie, een groep van 24 middelgrote leasemaatschappijen. Het doel van deze samenwerking is om kennis, vaardigheden en inkoopkracht te bundelen teneinde de leden in staat te stellen hun klanten nog beter en voordeliger van dienst te kunnen zijn.

  • Eerlijk wij communiceren open en eerlijk over onze dienstverlening en voorwaarden
  • Aandacht wij zijn oprecht en geven welgemeende aandacht
  • Betrokken wij zijn betrokken bij uw specifieke situatie en behoeften
  • Flexibel wij stellen ons altijd flexibel op
  • Tevreden wij werken voor tevreden klanten en berijders
  • Klantvriendelijk wij zijn enthousiast, bereikbaar, oplossingsgericht en creatief
  • Persoonlijk wij hebben graag persoonlijk contact met klanten en berijders