Skip to the main content
  • Canon Business Center
  • Samenwerking
  • wittebrug lease

Wittebrug Lease en Canon Business Center Den Haag versterken relatie

DEN HAAG – Wittebrug Lease, een toonaangevende leasemaatschappij, en Canon Business Center Den Haag vertellen met trots meer over hun partnership. De eerste contacten dateren vanaf 2017 toen Dennis Mulder van Canon Business Center Den Haag Cees van Breugel leerde kennen en deel uit ging maken van de Wittebrug Bedrijfswagen Skybox 4.20 bij ADO Den Haag. Hierna is samen met Aldo Buikema, Paul van Kampen en Dennis Mulder de basis gelegd voor het nieuwe printbeleid binnen de Wittebrug Groep. Dit met resultaat een meerjarig contract voor alle vestigingen van de Wittebrug Groep. In 2020 Corona tijd zijn beiden partijen ook naar de mogelijkheden binnen het wagenpark van Canon Business Center Nederland gaan kijken, wat ook geresulteerd heeft in een mobiliteitsoplossing die past bij Canon Business Center Nederland.  De samenwerking tussen beide bedrijven is succesvol dankzij hun gedeelde visie op innovatie en duurzaamheid.

Over Canon Business Center Den Haag

Canon Business Center (CBC) Den Haag is jouw regionale partner voor het optimaliseren van informatieprocessen en documentstromen; hiermee worden organisaties sterker en winstgevender. CBC Den Haag brengt mensen en organisaties met elkaar in verbinding en creëert daarbij een optimale beleving. Hiermee inspireren zij hen om het beste uit zichzelf te halen en nóg beter samen te werken. Als ervaren specialist levert CBC Den Haag alle benodigdheden voor het digitaliseren en automatiseren van document workflows: multifunctionals, printers, plotters, reprosystemen, software, business services, papier en supplies. Door ervoor te zorgen dat de juiste informatie, in de juiste vorm, op het juiste moment beschikbaar is, garandeert CBC Den Haag efficiënter en duurzamer documentbeheer.

Toekomstvisie en reciprociteit

De kernwaarden van CBC Den Haag (voorspelbaar, verbinden, beleving en anders ondernemen) sluiten naadloos aan op de missie van Wittebrug Lease om klantgerichte mobiliteitsoplossingen te bieden. Beide organisaties zetten sterk in op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en streven naar een duurzame toekomst. Ze zijn trotse leden van de ADO Den Haag Businessclub , wat hun toewijding aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid benadrukt. Beide organisaties richten zich op het bieden van klantgerichte, efficiënte en milieuvriendelijke oplossingen. Wittebrug Lease biedt uitgebreide mobiliteitsoplossingen, terwijl CBC Den Haag expertise levert rondom documentbeheer. De relatie tussen Wittebrug Lease en CBC Den Haag is een goed voorbeeld van reciprociteit: Wittebrug Lease levert auto’s, terwijl CBC Den Haag printers en documentoplossingen levert.

Betrokkenen bij de relatie

Het succes van deze relatie is mede te danken aan de betrokkenheid van diverse sleutelfiguren binnen beide organisaties. Belangrijke betrokkenen (zie foto) zijn onder andere Willem-Jan Bosch (CEO bij CBC Nederland), Jeroen Willard (CFO bij CBC Nederland), Arno van Hattem (Directeur bij Wittebrug Lease) en Rob de Louw (CCO bij CBC Nederland). “Bij Wittebrug Lease geloven we in het versterken van relaties door gezamenlijke inzet voor innovatie en duurzaamheid. Onze samenwerking met Canon Business Center Den Haag is een perfect voorbeeld van hoe wederzijdse waarden resulteren in duurzame en efficiënte oplossingen voor onze relaties.” – Arno van Hattem.

Tijdlijn van de relatie

2020: Inzet van de eerste shortlease auto’s via Wittebrug Verhuur.

Juni 2021: Ondertekening van de mantelovereenkomst.

Juni 2021: Levering van de eerste 6 Canon machines aan het nieuwe Audi-pand.

Mei 2022: Ondertekening van het eerste leasecontract bij Wittebrug Lease.

April 2023: Levering van 14 machines aan alle KAV-vestigingen.

Maart 2024: Levering van 100 machines aan alle Wittebrug vestigingen.

Mei 2024: 40 rijdende auto’s in gebruik genomen bij Canon.

 

Bezoek de website van Canon Business Center Den Haag voor meer informatie.

Related Posts

  • Schaatsteam IKO-X2O
  • Sponsor
  • wittebrug lease

30 september 2024

Wittebrug Lease trotse sponsor van Team IKO-X...

Lees verder
  • Cosinta
  • Samenwerking
  • wittebrug lease

27 augustus 2024

Samenwerking met Cosinta voor leasefietsen

Lees verder
  • Mobiliteitsplatform
  • MultiTankCard
  • Samenwerking

6 juni 2024

Wittebrug Lease breidt samenwerking uit met M...

Lees verder