Skip to the main content
Maak kennis met Wittebrug Lease

Over ons

Wij zijn Wittebrug Lease, een sterk groeiende leasemaatschappij. Met een jong en dynamisch team verzorgen wij de mobiliteit voor onze klanten. Innoveren, vernieuwen en ontwikkelen zijn zaken waar we dagelijks mee bezig zijn. We staan altijd klaar voor onze klanten en werken hard om onze klanten volledig te ontzorgen.

Wittebrug Lease is jouw partner in mobiliteit. Naast autoleasing kan je ook bij ons terecht voor leasefietsen, auto abonnement, mobiliteitskaarten, laadpalen en verzekering. Dat is Wittebrug Lease, ‘Méér dan auto’s’.

Over ons

Waar staan we voor?

Visie: Wittebrug Lease gunt iedereen de vrijheid, het gemak en de middelen om op de plaats van bestemming te komen.

Missie: Wittebrug Lease biedt mobiliteit in elke fase van de reis op een persoonlijke, transparante en vakkundige manier.

Ambitie: Wittebrug Lease verzorgt individuele mobiliteitsoplossingen voor iedereen. Wij streven naar volledige klant- en medewerkerstevredenheid en willen op die manier de beste mobiliteitsleverancier van Nederland worden.

Onze kernwaarden:

Wij hebben oprechte aandacht en interesse in onze klanten en collega’s

Wij communiceren en adviseren eerlijk en transparant

Wij zijn pragmatisch en bieden altijd een oplossing

Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en zetten ons in voor een betere wereld

Wij hebben respect voor onze klanten, collega’s en omgeving

Mobiliteit op maat

Bij Wittebrug Lease kan je altijd terecht voor alle vormen van mobiliteit. Ook als je eens een ander model auto of een heel ander soort voertuig wilt voor een bepaalde gelegenheid. Met de trein naar een afspraak? Mobiliteit op maat, noemen we dat. Rijd je normaal in een kleine auto, maar wil je voor de wintersport een grote gezinsauto? Geen probleem. Of gebruik onze leasefiets als vervoersmiddel bij minder grote afstanden.

Mobiliteit op maat
Wittebrug Groep: een toonaangevende automotive groep

Partners in mobiliteit

Wittebrug Lease is onderdeel van een toonaangevende automotive groep (Wittebrug Groep). Hierdoor zijn wij onder meer gelieerd aan Wittebrug (Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT, Hyundai, Peugeot, Opel, Citroën, DS Automobiles, Jeep, Fiat, Lancia, Alfa Romeo of Abarth), Wittebrug Autoverhuur en Wittebrug Autoschade.

Door de intensieve samenwerking binnen de groep beschikken wij over uitstekende faciliteiten voor inkoop en levering van auto’s, reparatie, onderhoud en flexibele tijdelijke mobiliteit. Bij alle bedrijven staan enthousiaste professionals voor je klaar die je snel op weg helpen.

Partners in mobiliteit

Samen kijken naar mogelijkheden?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.