Skip to the main content
Meest complete vorm van leasing

Operational lease

De leasevorm operational lease is een uitstekende keuze voor ondernemingen die wel de voordelen, maar niet de nadelen van een auto willen. Bij operational lease nemen wij de investering en alle bijkomende kosten op ons. Zo geniet jij van de voordelen van de auto en heb je geen omkijken naar kosten als afschrijving, onverwachts hoge onderhoudskosten, verzekering en wegenbelasting. Wil jij deze zaken zelf regelen? Dan is financial lease interessanter.

Via onderstaande buttons kan je ons aanbod bekijken of meer lezen over operational lease.

Operational lease
Kunnen we je helpen?

Financial lease

Bij financial lease koop je zelf een auto die wij voor jou geheel of gedeeltelijk financieren. Je kunt dan in termijnen aflossen en je liquide middelen gebruiken voor jouw core business. Als koper ben je economisch eigenaar en is het restwaarde risico in positieve/negatieve zin voor jou als ondernemer.

Bekijk het aanbod of lees meer over financial lease.

Financial lease
Kunnen we je helpen?

Shortlease

Zoals het woord al aangeeft is shortlease een leaseovereenkomst voor een korte periode. Dit bieden we aan via Wittebrug Shortlease. ‘Short’ leasen komt vooral voor in de zakelijke markt. Een shortlease leaseovereenkomst wordt aangegaan op basis van operational lease. Dit houdt in dat de leasemaatschappij de complete zorg draagt over alle autokosten.

Bekijk het aanbod of lees meer over shortlease.

Shortlease
Als particulier een leaseauto rijden

Private lease

Private lease is een leasevorm die in het leven is geroepen speciaal voor particulier gebruik. Deze vorm, die we aanbieden via ons private lease label IKRIJ.NL, is vergelijkbaar met de zakelijk leasevorm operational lease. Bij private lease kies je vooraf ook een looptijd en aantal kilometers per jaar. Voor een bepaald bedrag per maand heb je de auto in bezit en mag je er gebruik van maken.

Kijk op de website van IKRIJ.NL of lees meer over private lease.

Private lease
Kunnen we je helpen?

Leasefiets

Met de zakelijke leasefiets kunnen werknemers gebruik maken van een fiets tegen een vast tarief per maand. In principe staat dit gelijk aan operational lease van een auto. Net als bij de lease van een auto worden zaken als verzekering, onderhoud, reparatie, etc. voor jou geregeld.

Bekijk het aanbod of lees meer over de zakelijke leasefiets.

Leasefiets

Leasevormen vergelijken

Wil jij weten welke leasevorm het beste bij jou past? Bekijk onderstaande tabel. Wij helpen jou graag bij het kiezen van de mest geschikte leasevorm.

 

 
Operational lease
Private lease
Financial lease
Shortlease
Fietslease
Zakelijk / particulier
Zakelijk
Particulier
Zakelijk
Zakelijk
Zakelijk
Looptijd
2 - 5 jaar
2 - 5 jaar
1 - 5 jaar
0 - 2 jaar
3 jaar
Ben jij eigenaar?
Nee
Nee
Ja
Nee
Nee
Aanbetaling mogelijk?
Nee
Nee
Ja
Nee
Nee
Betaal je bijtelling?
Ja
Nee
Ja
Ja
Ja
Leasekosten inbegrepen?*
Ja
Ja
Nee
Ja
Ja

*Afschrijving, reparatie, onderhoud, banden verzekering, wegenbelasting en pechhulp.

Scroll
Zorgeloze mobiliteit

Waarom Wittebrug Lease?

Wij leveren flexibele en zorgeloze automobiliteit tegen zo laag mogelijke kosten

Naast autoleasing bieden wij ook andere mobiliteitsoplossingen

We houden van een persoonlijke aanpak, bij ons ben je geen nummer

Wij zijn gelieerd aan gerenommeerde dealerbedrijven uit de regio en kunnen jou op die manier goed voorzien in automobiliteit

Wij bieden leasing onder het motto: ontzorging. Dit wil zeggen dat wij onze dienstverlening richten op jouw specifieke behoefte en daarbij transparante voorwaarden hanteren. Welke leasevorm of mobiliteitsoplossing je ook kiest: wij staan altijd voor je klaar, zodat jij zorgeloos de weg op kan.

Hoe kunnen we helpen?
Operational lease
Operational lease
Wat is Operational lease?
Financial lease
Financial lease
Wat is Financial lease?
Private lease
Wat is Private lease?
Leasefiets werkgever
Leasefiets werkgever
Wat is Fietslease?
Kunnen we je helpen?

Ik wil meer weten over leasevormen

Weet jij niet precies welke leasevorm het beste past bij jouw bedrijf? Bespreek de leasevormen samen met één van onze adviseurs. We helpen je graag bij het vinden van de beste leasevorm.