Skip to the main content
Complete ontzorging

Welke kosten zijn
opgenomen in het leasetarief?

In het maandelijkse leasetarief zijn onder andere de volgende kosten opgenomen: afschrijving, rente, administratiekosten, wegenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud, bandenservice, vervangend vervoer, hulpdienst, schadeafhandeling en eventueel een brandstofpas.

Bij operational lease draagt de leasemaatschappij complete zorg over alle kosten. Wittebrug Lease regelt letterlijk alles met betrekking tot jouw auto en zorgt voor zorgeloze mobiliteit tegen zo laag mogelijke kosten. Wil jij zelf de verantwoordelijkheid dragen over deze kosten? Geen probleem, dan past financial lease beter bij jouw wensen.

Welke kosten zijn <br> opgenomen in het leasetarief?

De voordelen van operational lease

Vast all-in maandtarief, dit geeft inzicht in jouw kosten

Een nieuwe auto rijden zonder grote investering

Geen financiële risico’s m.b.t. onderhoud en schade

(Eventuele) Financiële voordelen omdat je geen eigenaar bent van de auto

Een belangrijk voordeel van operational lease is dat je geen risico loopt op onverwachte kosten voor het in bezit of gebruik hebben van de auto. Daarnaast hoef je de auto ook niet op je balans te activeren, omdat de auto niet jouw eigendom is.

Belangrijk bij operational lease

Waar moet je rekening mee houden?

Naast de vele voordelen van operational lease zijn er enkele zaken die we graag onder je aandacht brengen. Je leaset een auto voor een vooraf bepaalde looptijd en kilometrage per jaar. Wil je de looptijd of jaarlijkse kilometers tussentijds aanpassen? Dan kan dat en zullen we het prijsverschil met je verrekenen. Wil je ultieme vrijheid in je looptijd en maandelijks op kunnen zeggen? Shortlease is dan een aantrekkelijke optie voor je.

Als je op zoek bent naar de leasevorm die het best bij je past, is dit belangrijke informatie. Wij zijn graag transparant! Weet je al welke leasevorm voor jou de juiste keuze is?

Waar moet je rekening mee houden?
Meer weten...

...over operational lease?

Wittebrug Lease is een middelgrote leasemaatschappij en is expert op het gebied van leasing. Operational lease is een populaire vorm van zakelijk leasen. We maken onderscheid tussen twee varianten: full operational lease en netto operational lease. Onze mobiliteitsadviseurs adviseren jou in het kiezen van de juiste leasevorm. Er wordt gekeken naar jouw behoefte en onderneming, om de juiste leasevorm perfect af te stemmen.

Full operational lease
Zoals de naam al aangeeft, de meest complete vorm van leasing. Alle kosten zijn opgenomen in het leasetarief. Voor een vast bedrag per maand zorgen wij voor onderhoud, verzekering, reparaties, banden, pechhulp, etc.

Netto operational lease
Anders dan bij bovengenoemde leasevorm ben je bij netto operational lease zelf verantwoordelijk voor een aantal kosten. Deze leasevorm wordt gekenmerkt als een off-balance financiering, jouw financiële middelen blijven beschikbaar voor het bedrijf of investeringen. Na afloop van het contract kan je beslissen de auto in te leveren of over te nemen.

Wil je toch liever particulier leasen? Wij denken graag mee met iedere behoefte van onze relatie.

Veelgestelde vragen
Reparatie en onderhoud
Reparatie en onderhoud
Wanneer heb ik een APK nodig? Vind hier je antwoord!
Schade en diefstal
Schade en diefstal
Ik heb schade, wat moet ik doen? Lees hier!
Vervangende auto
Vervangende auto
Wat houd vervangend vervoer in? Lees hier meer!
Gebruik in het buitenland
Gebruik in het buitenland
Ik ga naar het buiteland wat moet ik weten?  

Niet kunnen vinden wat je zoekt?

Stel je vraag!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.