Skip to the main content

Ongeval met tegenpartij

Is jouw auto niet via Wittebrug Lease verzekerd of is er een tegenpartij bij het schadevoorval betrokken dan dien je een Europees Schade aangifte formulier in te vullen en op te sturen of gebruik te maken van de Mobielschademelden.nl app. Bekijk via onderstaande button de video, die meer uitleg geeft over mobiel schade melden via de app.

Groot voordeel van Mobielschademelden.nl is dat beide partijen de schade op afstand en op het eigen mobiel kunnen melden. De melding wordt middels een koppelcode aan elkaar gekoppeld.

Download de Mobielschademelden.nl app via Apple Store of Google Play.

 

Ongeval met tegenpartij
Mobielschademelden.nl

Schade melden via de app

Bekijk video
Maak afspraak!

Wat doe je bij ruitschade?

Heb je ruitschade en is jouw auto verzekerd via Wittebrug Lease? Dan kun je direct een afspraak maken bij 123RUIT.NL via 088-1850 500 of bij Autotaalglas via 0800-0828. Het invullen van een schadeaangifteformulier is in geval van een voorruitschade door steenslag niet nodig, wel als een tegenpartij verantwoordelijk is voor de voorruitschade.

Wat doe je bij ruitschade?
Kunnen we je helpen?
Schade en diefstal
Schade en diefstal
Ik heb schade, wat moet ik doen? Lees hier!
Verzekering
Verzekering
Hoe ben ik verzekerd? Lees hier wat je moet weten!
Hulpverlening bij pech of schade
Hulpverlening bij pech of schade
Pech onderweg? Wat moet ik doen? Lees hier meer!
Vervangende auto
Vervangende auto
Wat houd vervangend vervoer in? Lees hier meer!
Kunnen we je helpen?

Contact

Weet je niet precies hoe je de schade moet melden? Bespreek de mogelijkheden samen met één van onze medewerkers. We helpen je graag bij het melden van de schade. Of raadpleeg onze FAQ voor meer info.