Skip to the main content

Afspraak inplannen?

Wittebrug Lease is aangesloten bij dealerbedrijf Wittebrug Groep. Rijd jij in een merk dat wordt vertegenwoordigd binnen Wittebrug Groep, plan dan een afspraak in via onderstaande knop. Je hoeft geen toestemming te vragen aan Wittebrug Lease. De dealer waar jij je auto brengt vraagt voor aanvang van de werkzaamheden toestemming  aan ons.

 

Afspraak inplannen?

Onderhoudsbeurt

Wanneer je auto onderhoud nodig heeft, is per auto verschillend. Tegenwoordig geeft de auto zelf een melding wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Dit is ook terug te vinden in het instructieboekje van de leaseauto. Houd er rekening mee dat wanneer je veel kilometers rijdt, de auto eerder toe is aan een onderhoudsbeurt. Heeft je auto onderhoud nodig? Plan dan direct een afspraak in.

 

Onderhoudsbeurt

Kleine controles

Sommige kleine technische controles kan en mag je als berijder zelf doen. Voor het controleren van bandenspanning, oliepeil, ruiterwisser- en koelvloeistofniveau hoef je niet naar de dealer. Weet je niet hoe je dit moet controleren? Jouw dichtstbijzijnde dealer kan bij een bezoek laten zien of uitleggen waarop gelet moet worden bij deze controles. Een uitleg over deze (periodieke) controles worden ook in de handleiding gegeven.

Kleine controles
Hoe kunnen we helpen?
Reparatie en onderhoud
Reparatie en onderhoud
Wanneer heb ik een APK nodig? Vind hier je antwoord!
Hulpverlening bij pech of schade
Hulpverlening bij pech of schade
Pech onderweg? Wat moet ik doen? Lees hier meer!
(Winter) banden
(Winter) banden
Winter banden vervangen? Lees meer!
Schade en diefstal
Schade en diefstal
Ik heb schade, wat moet ik doen? Lees hier!
Neem contact met ons op!

Contact

Heb je vragen of heb je niet gevonden wat je zoekt? Neem contact met ons op!