Skip to the main content

Veelgestelde Vragen

7 resultaten
Brandstofpas

Neem het eventueel contant retour te ontvangen bedrag aan. Meld de vergissing bij je werkgever en overleg wat er met het ontvangen geld moet gebeuren. De pomphouder moet dit bij MTC melden.

In Nederland kun je bij nagenoeg elk tankstation afrekenen, zowel bemande als onbemande tankstations. Bij het tankstation staat dit aangegeven door middel van het logo van MultiTankcard. Indien jouw brandstofpas is voorzien van het DKV logo kun je ook in het buitenland bij tankstations met het DKV logo afrekenen.

Als je onverhoopt je eigen brandstofkosten hebt moeten voorschieten dan kan je deze bij MTC via het drivers dashboard declareren.

Bel met de afdeling Contractbeheer via 070-3429414. Zij kunnen je dan verder helpen.

Je belt direct met de afdeling Contractbeheer via 070-3429414. Wij zorgen dat jouw pas wordt geblokkeerd en regelen een nieuwe pas voor je.  Je kan ook via <Mijn Wittebrug Lease> het ‘Brandstofpas aanvragen’ formulier invullen, dan hebben wij alle gegevens.

Als je drie keer een onjuiste pincode hebt ingevoerd wordt de pas automatisch geblokkeerd voor een periode van 24 uur. Je dient dan op een andere wijze te betalen. De voorgeschoten brandstofkosten kun je declareren bij MTC via het drivers dashboard.

Als de brandstofpas is beschadigd kun je een nieuwe aanvragen bij de afdeling contractbeheer via cb@wittebruglease.nl onder vermelding van kenteken en de eventuele gewenste pincode . Je kan ook het formulier gebruiken op onze website via <Mijn Wittebrug Lease>. De oude pas mag je doorknippen en weggooien.