Skip to the main content

Veelgestelde Vragen

5 resultaten
Verlies

Bel dan zo snel mogelijk met de afdeling Contractbeheer via 070-3429414. De brandstofpas wordt dan direct geblokkeerd en een nieuwe brandstofpas wordt aangevraagd.

Een nieuwe groene kaart (het internationale motorrijtuigenverzekeringsbewijs) kun je opvragen bij de afdeling Contractbeheer via cb@wittebruglease.nl of 070-3429414. Deze is tevens beschikbaar in de berijderapp.

Bij jouw dealer kun je een nieuwe autosleutel en/of afstandsbediening bestellen. In verband met het “inleren” van de nieuwe sleutel is het belangrijk dat je alle overige sleutels en eventuele afstandsbedieningen meeneemt bij je bezoek aan de dealer. Alle kosten van de ontbrekende sleutels en/of afstandsbedieningen worden aan jouw werkgever doorbelast.

Bij verlies of diefstal van een kentekenplaat kun je contact opnemen met de afdeling Techniek via schade@wittebruglease.nl of 070-3429494. Daarnaast dien je aangifte te doen bij de Politie.

Bij verlies van een van de kentekenbewijzen deel 1A en/of deel 1B of de kentekencard moet een nieuw exemplaar worden aangevraagd bij het RDW. Neem hiervoor contact op met de afdeling Contractbeheer via cb@wittebruglease.nl of 070-3429414. Houd er rekening mee dat afgifte van een nieuwe kentekencard enige tijd in beslag neemt.