Skip to the main content
  • Auto review

Audi Q8 e-tron

De nieuwe elektrische SUV

De nieuwe elektrische SUV met een toekomstgericht design en prachtige details, we hebben het natuurlijk over de Audi Q8 e-tron. Heb jij hem al bewonderd in de grootste Audi Terminal van NL?

Nu nog meer rijplezier

Eén van de belangrijkste ontwikkelingen van deze auto is het verbeterde accupakket. Zo heeft de Audi Q8 55 e-tron quattro een actieradius van maar liefst 578 kilometer*. Daarnaast zorgt het hogere laadvermogen van maximaal 170kW ervoor dat je in 31 minuten oplaad van 10% naar 80%. Deze twee verbeteringen vergroten het rijplezier en laten de zorgen van elektrisch rijden volledig verdwijnen.
*op basis van WLTP norm

Het nieuwe toekomstgerichte design

Naast de technische ontwikkelingen zijn er ook zichtbare aanpassingen gedaan aan de Audi Q8 e-tron. Zo is dit het eerste model met het nieuwe tweedimensionale logo op de hertekende voorkant. Een ander voorbeeld van het evoluerende design is de laser gegraveerde modelnaam op de middenstijlen. Voor de muziekliefhebbers is het nu ook mogelijk om via Apple Music liedjes te streamen. Kortom, de Audi Q8 e-tron blinkt uit door zijn hoogwaardig afgewerkte interieur en de moderne digitale functies. Genoeg redenen om over te stappen naar elektrische rijden.

Zakelijk leasen

Bij Wittebrug lease is het mogelijk om deze Audi Q8 e-tron zakelijk te leasen, bijvoorbeeld via operational lease of financial lease. Benieuwd welke leasevorm het beste bij jou past? Hieronder een korte toelichting over de leasevormen.

Operational lease

Dit is de meest bekende en gekozen vorm van zakelijke lease, ook wel full service lease genoemd. Je betaald maandelijks een vast leasetarief, daarin zijn een aantal kosten opgenomen zoals: afschrijving, rente, administratiekosten, wegenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud, bandenservice, vervangend vervoer, hulpdienst, schadeafhandeling en eventueel een brandstofpas. Kortom, bij operational lease draagt de leasemaatschappij complete zorg over alle kosten.

Financial lease

Bij deze vorm van leasing koop jij de Q8 e-tron die je in termijnen afbetaald. Als koper ben je dus economisch eigenaar. Financial lease is de juiste leasevorm als je eigenaar wilt worden van de auto. Dit betekend dat je ook zelf verantwoordelijk bent voor de kosten die ontstaan door het bezitten en gebruiken van de auto. Na afbetaling van alle termijnen ben je zowel juridisch als economisch eigenaar van de Q8 e-tron. Ook is het mogelijk om te kiezen of je met deze auto door wilt rijden of deze inruilt voor een nieuw leaseauto. Kortom, financial lease kan een interessante vorm van leasing voor je zijn maar het is belangrijk om rekening te houden met bepaalde zaken.

Ben je geïnteresseerd in het zakelijk leasen van deze nieuwe Audi Q8 e-tron? Doe hier je aanvraag of neem contact op met één van onze medewerkers bij vragen.

Related Posts

  • Auto review

1 december 2022

Audi Q4 e-tron

Deze elektrische sedan, afkomstig uit Zuid-Korea, is te herkennen aan zijn...

Lees verder
  • Auto review

18 maart 2023

Hyundai IONIQ 6

Deze elektrische sedan, afkomstig uit Zuid-Korea, is te herkennen aan zijn...

Lees verder