Skip to the main content
  • Auto review

Cupra Born

Het is weer tijd voor een nieuwe auto review en deze keer hebben wij de Cupra Born Performance One getest. In deze blog vertellen wij meer over de auto, zijn specificaties en onze rijervaring.

De Cupra Born Performance One staat bekend als de elektrische krachtpatser. De auto die niet alleen milieuvriendelijk is maar ook de harten van autoliefhebbers sneller laat kloppen.

Een futuristisch ontwerp

Het uiterlijk van de Cupra Born Performance One kenmerkt zich door zijn sportieve lijnen, agressieve grille, opvallende LED-verlichting en koperen accenten. Hierdoor ziet deze auto er zowel krachtig als elegant uit. Het interieur is indrukwekkend door de combinatie van hoogwaardige materialen en een modern ontwerp. Het infotainmentsysteem met touchscreen biedt smartphone-integratie en is gemakkelijk te gebruiken. Bovendien beschikt de Cupra Born Performance One over geavanceerde rijhulpsystemen om de veiligheid en het gemak van de bestuurder te verbeteren.

Bereik en prestaties

De actieradius van de Cupra Born Performance One is 427 kilometer volgens de WLTP norm, wat praktisch neerkomt op 320 kilometer met een volle batterij. Het opladen is eenvoudig dankzij de snellaadmogelijkheden en het regeneratieve remsysteem dat helpt de batterij op te laden tijdens het rijden. Dit maakt lange ritten en het dagelijkse woon-werkverkeer zonder zorgen mogelijk.

Comfortabele ritten

Elektrische auto’s staan bekend om hun stille werking en de Cupra Born Performance One is geen uitzondering. Het ontbreken van het motorgeluid draagt bij aan het comfort en de rijervaring. Verder is het interieur goed geïsoleerd van externe geluiden en bieden de stoelen voldoende comfort voor lange ritten.

Of je nu een liefhebber bent van snelheid, een milieubewuste bestuurder, of gewoon op zoek bent naar een prettige elektrische auto, de Cupra Born Performance One heeft veel te bieden. Kortom, de Cupra Born performance One is een elektrische auto die rijplezier en prestaties combineert met milieuvriendelijkheid in het achterhoofd. Het indrukwekkende design, de prestaties en het fatsoenlijke bereik zorgen ervoor dat deze auto hoog scoort.

Related Posts

  • Auto review

1 december 2022

Audi Q4 e-tron

Deze elektrische sedan, afkomstig uit Zuid-Korea, is te herkennen aan zijn...

Lees verder
  • Auto review

18 maart 2023

Hyundai IONIQ 6

Deze elektrische sedan, afkomstig uit Zuid-Korea, is te herkennen aan zijn...

Lees verder