Skip to the main content
  • Auto review

Ford Fiesta EcoBoost Titanium

In de wereld van compacte auto’s is de Ford Fiesta al decennialang een icoon. Door zijn wendbaarheid, stijlvolle ontwerp en betaalbare prijs heeft de Fiesta een speciale plek veroverd in de harten van autoliefhebbers over de hele wereld. Met 125 pk onder de motorkap en geavanceerde hybride technologie, hebben wij het natuurlijk over de Ford Fiesta EcoBoost Titanium. In deze auto review gaan wij dieper in op wat deze Ford Fiesta zo speciaal maakt.

Mild hybride technologie

Een van de meest opvallende kenmerken van de nieuwe Ford Fiesta EcoBoost Titanium is de geavanceerde mHEV EcoBoost-motor. De “mHev” staat voor mild hybrid electric vehicle. Deze technologie is een combinatie van een verbrandingsmotor met een kleine elektrische motor en een batterij. Dit zorgt voor een efficiëntere aandrijflijn en vermindert het brandstofverbruik en de uitstoot. Tijdens het afremmen kan de Fiesta energie terugwinnen en opslaan in de batterij. Dit wordt vervolgens gebruikt om de motor te ondersteunen en het brandstofverbruik te verlagen. Op deze manier kan je zowel plezier beleven aan krachtige prestaties als het rijden van een milieubewuste auto.

Interieur en exterieur

De Ford Fiesta heeft altijd bekend gestaan om zijn eigentijdse ontwerp en deze uitvoering is daar geen uitzondering op. Deze auto biedt ruimte voor zowel bestuurder als passagiers, dit ondanks de compacte afmetingen van de auto.

Het interieur van de EcoBoost Titanium beschikt over een modern infotainmentscherm, waarmee je gemakkelijk toegang hebt tot entertainment, navigatie en connectiviteitsfuncties. De stoelen zijn comfortabel en bieden goede ondersteuning, ook tijdens lange ritten. Daarnaast beschikt de Fiesta over geavanceerde rijhulpsystemen, zoals adaptieve cruisecontrol, automatisch noodremmen en rijstrookassistentie. Hierdoor wordt de veiligheid van de inzittenden verbeterd.

Kortom, de Ford Fiesta mHEV EcoBoost Titanium is een compacte auto die indruk maakt door zijn vermogen en efficiëntie. De mild hybride technologie zorgt voor extra brandstofbesparing en het moderne interieur maakt het een comfortabele auto. Als je dus op zoek bent naar een compacte auto die zowel zuinig als leuk is om te rijden, dan is de Ford Fiesta mHEV EcoBoost Titanium zeker het overwegen waard.

Interesse in deze auto?

Ben jij geïnteresseerd in het zakelijk leasen van deze Ford Fiesta? Bekijk hier ons aanbod.

Liever deze Ford Fiesta privé leasen? Dat kan ook via ons private lease label IKRIJ.NL. Bekijk hier ons aanbod.

Related Posts

  • Auto review

1 december 2022

Audi Q4 e-tron

Deze elektrische sedan, afkomstig uit Zuid-Korea, is te herkennen aan zijn...

Lees verder
  • Auto review

18 maart 2023

Hyundai IONIQ 6

Deze elektrische sedan, afkomstig uit Zuid-Korea, is te herkennen aan zijn...

Lees verder