Werken bij Wittebrug Lease?

Bekijk vacatures

Een auto leasen vanaf 1 maand

Wat is shortlease?

Zoals het woord al aangeeft is shortlease een leaseovereenkomst voor een korte periode. Shortlease komt vooral voor in de zakelijke markt. Een shortlease leaseovereenkomst wordt aangegaan op basis van operational lease. Dit houdt in dat de leasemaatschappij de complete zorg draagt over alle kosten.

Wittebrug Shortlease

Bij Wittebrug Shortlease kunt u een auto huren van 1 tot 24 maanden. Dit is bijvoorbeeld zeer geschikt voor medewerkers met een tijdelijk contract, als flexibele aanvulling op uw wagenpark, als voorloopauto voor een in bestelling staande leaseauto of gewoon omdat u tijdelijk behoefte heeft aan een andere auto.

Bij Wittebrug Shortlease wordt letterlijk alles met betrekking tot de auto voor u verzorgd, onderhoud, banden, reparatie, etc. Het grootste voordeel van shortlease is dat u niet vast zit aan een jarenlang contract. Voor een vast tarief per maand kunt u een auto shortleasen en profiteren van de volledige flexibiliteit en alle voordelen van traditionele lease.

Er is geen sprake van een vast contract, na een maand kunt u de auto inleveren zonder bijkomende kosten. Wittebrug Shortlease heeft altijd een passende auto direct beschikbaar en kan deze desgewenst bij u thuis of op kantoor afleveren.

Wat zijn de voordelen van shortlease?

  • Korte looptijd
  • Inclusief verzekering, wegenbelasting, reparatie, onderhoud, etc.
  • Maandelijks opzegbaar (vrijheid en flexibiliteit)
  • Auto’s zijn direct inzetbaar
  • Leasemaatschappij draagt risico’s

Wat is belangrijk bij shortlease?

Belangrijk om te weten is dat u bij een reservering maakt voor een klasse en niet een specifiek model, tenzij dit anders is aangegeven. U kiest bijvoorbeeld een hatchback, stationwagen of SUV. Shortlease is duurder dan de overige leasevormen, dit komt vooral door de flexibiliteit die u heeft om maandelijks op te kunnen zeggen.

Auto leasen vanaf 1 maand