Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze klant- en berijdergegevens zijn niet in gevaar geweest.

De vraag naar lease-oplossingen specifiek gericht op particulieren (Private Lease) blijft populair en Wittebrug Lease biedt sinds enkele jaren met het private lease concept IKRIJ.NL hier uitgelezen oplossingen voor.

Wanneer u deze zomer zorgeloos met uw auto op vakantie wilt is een goede voorbereiding van belang. Hier de 10 beste tips van de experts van de ANWB.

Korte communicatielijnen zorgen voor klanttevredenheid

De afgelopen tijd hebben wij weer een flink aantal ‘Pluimen’ uitgereikt aan onze leaserijders.

Onder het label Lease Bewust bieden wij onze klanten de mogelijkheid om de CO2 uitstoot van hun auto’s te compenseren door te investeren in klimaatprojecten.

Je hebt 3 weken te voet gereisd met je ouders en je broertje.

U heeft ongetwijfeld gelezen dat de bijtellingsregels vanaf 1 januari 2017 behoorlijk zijn aangescherpt. Wittebrug Lease zet alle relevante wijzigingen nog een keer voor u op een rij.

Meer haal- en brengservice afspraken, BTW over het privégebruik van leaseauto's, deelname aan schadeapp.nl en pluimen voor berijders.

Het private lease label van Wittebrug Lease, IKRIJ.NL is sinds het najaar van 2016 in het bezit van het Keurmerk Private Lease.

Onlangs kreeg onze afdeling Techniek een telefoontje van de heer Lepelaar die op weg was vanuit zijn woonplaats Rotterdam naar Eindhoven Airport voor een weekje genieten van de zon.

Met de Ready to GO uitvoeringen van Peugeot DAVO ben je helemaal klaar om te klussen.